Meri-Mel Muratovucc Yaaa kızlar sağ olun o da hastaneye çiçek yaptırıp gelmişti şimdi sıra bizde derken doğum olmuş planlı ve yarin idi ama sağlıkla doğmuş ya şükür ♥️🥰
AngrBoda_ Meri-Mel Çok iyi yapmışsın düşüncesiz insanları sevmiyorum ama düşünceli insanlar da hiç karşıma çıkmadı hâlâ 😂
Gunes_12 Günaydın kizlar kısa bir aradan sonra sizlerleyim🤣 @AngrBoda_ @Meri-Mel @Cicektebenimcicekligunlerde @mrsjale @morkelebekk54 @kahvepres @SiprayiL @Beyninizikullanmakucretsizdir @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Tusa_ @Kocamdaaakocammm @anabarbie ♥️😍
Gunes_12 SiprayiL daha doğrusu fırsatım kalmıyor bu aralar pek yerimde durmuyorum o komşu senin bu komşu benim geziyorum 🤣
morkelebekk54 Gunes_12 oooo hosgeldin bacim nerelerdeydin ya ozlettin kendini😂😍 afiyet bal seker olsun
AngrBoda_ Gunes_12 Hasta garip bacın iyileşemedim ya Başım patlayacak sanırım bir de boğazım yanıyor.İyi miyim kötü müyüm bilmiyorum sabah bir sinir bastı onun sebebine temizlik yaptım.😬😂Şimdi romanımı okumayı düşünüyorum 🙃Sen nasılsın nerelerdeydin bacikom