LadyGaddar AngrBoda_ Ben nekadar boyle karar alsam ertesi gune iki misli iş beni bekliyor olur😂🙈En iyisini yapıyorsun afiyet olsun benim yerimde dinlen🥰
AngrBoda_ LadyGaddar Benim de keyifle bitirdiğim gün olmaz bacım Eşimin anneannesi rahatsızlandı hasteneye gidelim diyoruz gitmiyor sabahtan beri de yemek yemiyor başını bekliyoruz öyle 😏
AngrBoda_ Meri-Mel Ya canımsın senle görüşüyorum diye yazmamıştım bu sevgili arkadaşları görmüyordum bi dürteyim dedim😙
AngrBoda_ morkelebekk54 Evt canım browni kurabiye (ıslak kurabiye de diyorlar)hemen yap çok kolay zaten☺️😍
morkelebekk54 AngrBoda_ ay kolay da malzemem de vardi aslinda ama yalanadim oglan cok huysuz bugun niye anlamadim babasi gelince vericem ona yapicam hemen sabahtan beri aseriyorum sanki ya 😂😂😂
AngrBoda_ lAmMelodi Başka bir sıkıntısı yok demi rahatsız olunca da benimki sürekli mız mız oluyor kucak istiyor agresif oluyor
AngrBoda_ LadyGaddar Yok gitmedi akşam biraz birşey yedi insanı da korkutuyor kız bana yer aç gideyim deyip duruyor üzerini değiştirdim bezini bağladım bakalım sabaha Allah büyüktür
AngrBoda_ LadyGaddar Günaydın 🥱 hiç susmadı gece oturt yatır sağa döndür sola döndür çok zor kız valla hiç susmuyor uyumuyor uyutmuyor inşaallah valla Allah’ım yatırmasın.