AngrBoda_ kahvepres Eşimi gönderdim aktardan alması için karda kaybolmaz inşaallah 😁Ay biraz düzeldim galiba sabahtan beri yatıyorum terlemek iyi geldi sanırım 😄
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Gözden uzak olan gönülden de ırak olur bırakıp git bizi..😭 İhmal etmeyin bizi sevgiye boğun. @pinkooo_02 ve @Beyninizikullanmakucretsizdir..😄
kahvepres AngrBoda_ 🤣🤣gelir cnm gelir bu arada ikisini karştrcn cnm adacayinida ebegümeciyide ikisnden 1 tutam koy
AngrBoda_ kahvepres Öylemi tm canım akşam yine çok kötü oldum yemek bile yiyemedim bugün içeceğim bakalım
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde Gözden uzak olan gönülden de ırak olur bırakıp git bizi..😭 Hele sen ne diysen sekine kodın 🤣🤣🤣🤣
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde vallahi fırsatım olmuyor eskisi gibi hiç giremiyorum buraya niye böyle oldu anlamıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Bırakıp gittin bizi yazacaktım..😂 Ay bayağıdır böyle uzun giremiyordum bebeğim uyudu rahat rahat giriyorum ya bir afalladım hangi tuşa bassam hangi postta girsem.😂😂 Haha özgürlük bu muydu? 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde ben onu yazarken gülme krizine girdim. Kibar Feyzo filminden bir replik o, arada eşim bana söylüyor bende sana yazdım 🤣🤣 özgürlüğün tadını çıkar bol bol konuş benleeeee 😍😍🥹🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Fark ettim onu..😄 Dört buçukta uyandıracağım Dışarı çıkacağız bir yarım saat rahatım. 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde daha var sende takıl biraz onda sonra bayyyy 😆😆😆