Gunes_12 Meri-Mel merhaba canım artık eskisi gibi giremiyorum kızım maşallah çok hareketli şimdi takip ettim seni 🩷
Meri-Mel Gunes_12 Kızlar yarın arkadaşım doğum yapacak nasıl olmuş bir de pasta sparisi verdim bu hastanede hemen kısa bir ziyaret için 🥰🥰 @Cicektebenimcicekligunlerde @LadyGaddar @Balkizlarim @AngrBoda_ @JollyBaby @Muratovucc @Tatlican @lAmMelodi @Esoz1110 @Kocamdaaakocammm @kahvepres Sadece saksı ve çiçek vardı kendim ekstra aldim diğer şeyleri yazı yarın değişecek bu arada bilgisayar bozulmuş yarın tekrar çıktı alacağız olursa İnsAllah ♥️
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Etrafına tül de yaptın mı tam olmuş.🤌🏼 Cicekcilerde böyle satıyor zaten.😀
AngrBoda_ Meri-Mel Çok güzel olmuş aşko yani bana gelse ben çok mutlu olurdum ☺️😍Hiç şöyle arkadaşım olmadı 🥲
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Tül kapatır dedi arkadaşlar ben de düşündüm de böyle olsun dediler 🥴
Meri-Mel AngrBoda_ Allah razı olsun canım o da çiçek yaptirmisti ben de sadexe çiçek az olur dedim çevresi çok benim gibi kimsesiz sayılmaz ama yine de düşünmek istedim 💓🌸
AngrBoda_ Meri-Mel Çok iyi yapmışsın düşüncesiz insanları sevmiyorum ama düşünceli insanlar da hiç karşıma çıkmadı hâlâ 😂