AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Hoşgeldin canım hastayız bol bol…çocuklar da kardan dolayı okullar tatil edildi evde takılıyoruz.Sen Napıyorsun nasılsın
Meri-Mel anabarbie Bazen bebekler bizden daha büyük oluyorlar ,enerjileri hareketleri Rabbim sağlık versin inşallah en önemli şey ben kızımda 11 den öncesi uyku görmediğim için hiç uyku nedir nasıl olur artık bırakmıştim 🤣🙈
Kocamdaaakocammm Meri-Mel Ay hiç vaktim yok wallaha kizlar buraya bakmaya cumadan beli kaynanam gildeyim kaynimin nişanı var hazırlık vs yapıyoruz Ankara gidicez cuma günü yol gözümde çok büyüyor çocuklarla 🥹🥹 ondan öncesinde de kış geldi geleli hastalıktan falan hiç kurtulamadık tam bitti diyoruz tekrardan başlıyor böyle bir döngünün içindeyiz malesf ki Zaten buraninda hiç eski tadı tuzu yok gibi girsemde hemen bakıp geri çıkıyorum özledim eski gunleriii açıkçası 🥲🥲 Meri-Mel mrsjale AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde
mrsjale Gunes_12 ben başta bi karıştırıp sonra kaderine terk ediyordum mısırları bi daha ki sefere öyle yapayım 😅
AngrBoda_ kahvepres Ahaha sağol bacikomm evde yok ama… kar yolları kapattı elimde papatya çayı ile Ihlamur var sadece onlar da bir işe yaramıyor bende🥴
kahvepres AngrBoda_ anldm cnmm onlarla idare edecen mecbur pekmez birde terayağ varsa oda etkili az bişide karabiber
AngrBoda_ Gunes_12 İşe yaramıyor kuzum ya eşimi gönderdim ilçeye açmışlar yolu aktardan alacak birşeyler :)
AngrBoda_ kahvepres Eşimi gönderdim aktardan alması için karda kaybolmaz inşaallah 😁Ay biraz düzeldim galiba sabahtan beri yatıyorum terlemek iyi geldi sanırım 😄