kahvepres AngrBoda_ gecmis olsn adacayı ve ebegümeci cnm ic sabaha inşallah birşeyin kalmaz denendi onaylandı 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Zerdeçal zencefil bal ve süt. Nane limon. Pekmex tereyağı. Bol su . Ilık içecek. Turunçgiller bol ye. Geçmiş olsun canım.
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben o örgü yeleğin eksikliğini duyuyorsam neyleyim böyle modernliği!!! 😜😂
mrsjale Gunes_12 afiyet olsun , mısır patlağını çok severim ama tuzu hep tencerenin dibinde kalıyo var mı bi önerin 🙃
AngrBoda_ kahvepres Ahaha sağol bacikomm evde yok ama… kar yolları kapattı elimde papatya çayı ile Ihlamur var sadece onlar da bir işe yaramıyor bende🥴
anabarbie Gunes_12 jsjsj alın lan karınızın soğuğunu yağmıyor cefasını biz sefasıni siz sürüyorsunuz 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canım. Yarın yemeğini yapıyorum çocuklar uyumadı ben de boşa gitmesin Zaman dedim.😃
anabarbie Meri-Mel ufaklık mi o kim karşımda koca çocuk duruyor resmen daha uyumadi bebek dediğin uyumaz mi bu saatte😭
Meri-Mel anabarbie Bazen bebekler bizden daha büyük oluyorlar ,enerjileri hareketleri Rabbim sağlık versin inşallah en önemli şey ben kızımda 11 den öncesi uyku görmediğim için hiç uyku nedir nasıl olur artık bırakmıştim 🤣🙈
AngrBoda_ Gunes_12 İşe yaramıyor kuzum ya eşimi gönderdim ilçeye açmışlar yolu aktardan alacak birşeyler :)
mrsjale Gunes_12 ben başta bi karıştırıp sonra kaderine terk ediyordum mısırları bi daha ki sefere öyle yapayım 😅