Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Nasıl olmuş kızlar akşama doğum gününü kutlucaz kızımın @Gunes_12 @LadyGaddar @lAmMelodi @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @morkelebekk54 @SiprayiL @AngrBoda_ @Ladyinfrance @Sadekahve_ @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom
Sadekahve_ Meri-Mel çook ama çok güzel olmuş en sevdiğim soft tonlar 😇🌸 Yeni yaşı kutlu mutlu olsun İnşallah, nice hayırlı huzurlu sağlıklı yaşlar görmeniz dileğiyle canım 🎈😇
AngrBoda_ Meri-Mel Allah razı olsun canım söylemen düşünmen yeter eşim arabayı sattı bende 3 tane Ajda vardı onu satacağım kaymakamlığın yardımını bekliyoruz inşaallah kurul toplanacakmış kredi çeker yani borç harç birşekilde hallolcak
Meri-Mel AngrBoda_ Olsun canım yine de aklının bir köşesinde bulunsun insanız her zaman ne olacağız belli değil Rabbim en başta sizi kimseye muhtaç etmeden hallettirsin de ama buradayız bil 😊🥰
AngrBoda_ Meri-Mel Çok seviyorum ben sade ve şık detayları çok güzel olmuş daha ne olsun 🥰❤️ Yeni yaşı hayırlı olsun sağlıklı mutlu huzurlu bol gülücüklü bir yıl geçirsin su gibi ömrü olsun sizinle birlikte 😊iyi ki doğmuş🥳
Meri-Mel AngrBoda_ Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ben de öyle çok severek aldım böyle hoşuma gitti ☺️🤗