AngrBoda_ Gunes_12 Çok şükür canımm bakalım güzel şeyler için bir başlangıç olacak inşaallah Belki şer olarak gördüğümüz şeyde aslında hayır vardır güzel olması için duanıza ihtiyacım var duanız da bana da yer verirseniz çok çok mutlu olurum 🙏🏻
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Rabbim yardımcınız olsun canım. Çabucak tpparlanirsiniz inşallah.🫂🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Günoooo..💃🏽😀 Ben uyumuşum eşim dün aksam cocuklarla araba yıkamaya gitmişti ikisinide uyutup getirmiş.💃🏽💃🏽😀 Rahat uyudun.🌼😂
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Nasıl olmuş kızlar akşama doğum gününü kutlucaz kızımın @Gunes_12 @LadyGaddar @lAmMelodi @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @morkelebekk54 @SiprayiL @AngrBoda_ @Ladyinfrance @Sadekahve_ @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom
Sadekahve_ Meri-Mel çook ama çok güzel olmuş en sevdiğim soft tonlar 😇🌸 Yeni yaşı kutlu mutlu olsun İnşallah, nice hayırlı huzurlu sağlıklı yaşlar görmeniz dileğiyle canım 🎈😇
AngrBoda_ Meri-Mel Allah razı olsun canım söylemen düşünmen yeter eşim arabayı sattı bende 3 tane Ajda vardı onu satacağım kaymakamlığın yardımını bekliyoruz inşaallah kurul toplanacakmış kredi çeker yani borç harç birşekilde hallolcak
Meri-Mel AngrBoda_ Olsun canım yine de aklının bir köşesinde bulunsun insanız her zaman ne olacağız belli değil Rabbim en başta sizi kimseye muhtaç etmeden hallettirsin de ama buradayız bil 😊🥰
AngrBoda_ Meri-Mel Çok seviyorum ben sade ve şık detayları çok güzel olmuş daha ne olsun 🥰❤️ Yeni yaşı hayırlı olsun sağlıklı mutlu huzurlu bol gülücüklü bir yıl geçirsin su gibi ömrü olsun sizinle birlikte 😊iyi ki doğmuş🥳
Meri-Mel AngrBoda_ Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ben de öyle çok severek aldım böyle hoşuma gitti ☺️🤗