Tatlican Gunes_12 Afiyet olsun canm esim az once geldi o caya basladi ben ervayi yatirdim uyusun diye bekliyorum.Bende 1 bardak icerim uyuyunca
kahvepres Gunes_12 afiyet olsun cnm tüm gün temizlik yaptım şimdi kahveyle ödülendirdim yorgunlugumu🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canim yarına beslenme hazırlamak için mutfağa giricem. Çocuklar formunda oyun oynuyor uyuma niyetleri daha yok.😀
Gunes_12 Selam Selammm @Cicektebenimcicekligunlerde @morkelebekk54 @SiprayiL kahvepres @Meri-Mel @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @anabarbie @ejdermeyvelilahmacun @nescafebagimlisi @mrsjale @Beyninizikullanmakucretsizdir @Ladyinfrance @Tatlican ENERJİİİİİ KİZLARRR HADİ BİR KENDİMİZE GELELİM 🤣🩷🤣🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Yok kız çekmedi merak etme :) ama tarif verirsen de yok demem🥰 dursun burda köşede
morkelebekk54 Gunes_12 islerimi bitirdim cok sukur yaticam insallah ama aklimda bi dert var. Yarin ne yemek yapicam🙄😂 bunu dusunmekten yoruldum artik 🤦🏻♀️
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Nasılsınız kızlar ben orucum çok şükür iyiyim bugün 11. Gün dün ara verdim kızımı hastaneye götürdük bize dua edin sonuçlarımiz iyi çıksın @Cicektebenimcicekligunlerde @LadyGaddar @SweetMom__ @Ladyinfrance @morkelebekk54 @Tatlican @kahvepres @Gunes_12 @anabarbie
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 iç karartıcı bir hatun olmadığım için sana o dönemin zorluklarını kaygılarını anlatmak istemiyorum..😂 Emin ol şu an mis yanında istediğin yere getirip götürebiliyorsun güvende..🤷🏻