Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bana Doktor bir yaştan sonra gece emmesi kes demişti dişleri zarar görür diye cidden ön dişi sararmıştı geçti Allah’tan.. Önce geceyi kes istersen sonra gündüzü kesersin kademeli kesince hem göğsünde çok şişmez ağrı yapmaz
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Dün Annem sağlık ocağına gitti ama niye grev olmuş haberlerede bakamıyorum
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde vallahi detayını bende bilmiyorum sanırım yeni bi sözleşmeyi kabul etmiyor aile hekimleri o sebepten
Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @mrsjale @SiprayiL @kahvepres @morkelebekk54 @Kocamdaaakocammm @anabarbie @Tusa_ @Tatlican @Nurklc @Hoptirililaylalaylaylilaylom Ne yapıyorsunuz kızlar 🩷
Tatlican Gunes_12 Afiyet olsun canm esim az once geldi o caya basladi ben ervayi yatirdim uyusun diye bekliyorum.Bende 1 bardak icerim uyuyunca
kahvepres Gunes_12 afiyet olsun cnm tüm gün temizlik yaptım şimdi kahveyle ödülendirdim yorgunlugumu🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canim yarına beslenme hazırlamak için mutfağa giricem. Çocuklar formunda oyun oynuyor uyuma niyetleri daha yok.😀
Gunes_12 Selam Selammm @Cicektebenimcicekligunlerde @morkelebekk54 @SiprayiL kahvepres @Meri-Mel @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @anabarbie @ejdermeyvelilahmacun @nescafebagimlisi @mrsjale @Beyninizikullanmakucretsizdir @Ladyinfrance @Tatlican ENERJİİİİİ KİZLARRR HADİ BİR KENDİMİZE GELELİM 🤣🩷🤣🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Yok kız çekmedi merak etme :) ama tarif verirsen de yok demem🥰 dursun burda köşede