morkelebekk54 Gunes_12 aksama misafirim var tarlimi aksamdan yapmistim yarin yapicam mutlaka. Bu arada tepsi olarak ne kullaniyosun. Ben yaptigidma kare bircam da yaptim o yuzden olmamis olabilir mi ki
morkelebekk54 Gunes_12 ay insallah cok severim islak kek ama iki kere yaltim olmadi beceremedim valla
duruu24 Gunes_12 tecrübeli anneler endişeliyim size soruyorum brnim kızım 5 ay 18 günlük yavaş yavaş katı gıdaya geçirmeye çalışıyorum ama kusuyor kabul etmiyor nasıl bir yol izlemeliyim moralim bozuldu
Gunes_12 duruu24 tam püre şeklinde ver blandr kullanma cam rende ve çatal ile ez bide yoğurt ile başla bence
Cicektebenimcicekligunlerde kubra2334 öyle de hiç emmeyen bebeklerde var canım benim eşim hiç emmemis mamayla büyümüş ama çok sağlıklı hasta olmaz pek
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Boncukla yapılabilen Max keyif..😀 Bildirim gelmemiş ya görmedim.. Hala daha mutfaktan çıkmadılar yeme içme faslı ben de çamaşıra katlayağim sen ne yapıyorsun? 😘
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Kolay gelsin canım bugün oruçlu idim eşim gececi,gündüz yattı akşam saatlerinde bir parka çıktık kızı gezdirdik bizde yürüyüş yaptık yemek,çay şimdi gönül dağı izliyoruz.☺️
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Ne güzel temiz hava almışsıniz.😊 Ben uyutmaya geçtim. Uyutabilirsem benden mutlusu yok.😀