LadyGaddar Meri-Mel İyilik gülüm bebemi uyutucam hazırlık yapiyorum🧘🏼♀️ sen napiyosun gitmiş bardakciklar
Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @morkelebekk54 @kahvepres @mrsjale @anabarbie @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @ejdermeyvelilahmacun @Meri-Mel @Hoptirililaylalaylaylilaylom @JollyBaby @NewMomm1 @Tusa_ @Birdunyabircennetannesi Napiyorsunuz bacımlar 🤣
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 Annemlerdeyim ablamla Dubai çiklatası yapacağız birde kahve ♥️ Afiyet olsun
morkelebekk54 Gunes_12 ay bu islak kek mi Allah askima nasil isltaiyosunuz bunu. Yaw ben iki gun ust uste yaptim ikisi de olmadi. İlk yaptigimda kek ilikti sos da ilikti. İkinci yaltigimda ikisi de ilk sicagini atmisti. Bi turlu beceremedim ya
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 Şimdi çıkaracağız bakalım aşırı merak ediyorum gecenin bu saatinde bolca kalori İnşallah kilo yapar azıcık😅
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Benim kız okula başladı ya yoğun geçiyor günlerim bide küçüğüm var onunla da ayrı planlar yapıyoruz çalışsam bu kadar yoğun olmam sanırım 😄