Meri-Mel Kızlar kızlar napiyorsunuz 🤔 @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Gunes_12 @anabarbie @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @Cicektebenimcicekligunlerde @LadyGaddar @AngrBoda_ Bugün bulunduğumuz ilçenin pazarı vardı ailecek çıktık geldik ettik eşim gececi uyudu biz de kızla çay içelim dedik 2 bardak pert nazarı attiks🙈
SweetMom__ Meri-Mel bugün çamaşırları halletim şimdi bebeğimi uyutum tekrar oyuncakları toplucam sonra biraz acıktım yemek yerim
Gunes_12 Meri-Mel Merhaba canım annemler geldi ben hastaneye gittim o çocuğa baktı sonra komşu geldi kahve içtik sonra bebem uyudu temizlik yaptım ev pert olmuştu 🤣
Kocamdaaakocammm Meri-Mel Ohh iyi yapmışsınız cnm ❤️ Bende çocuklarla arka sokakları izliyorum eşim geç gelicekmis
LadyGaddar Meri-Mel İyilik gülüm bebemi uyutucam hazırlık yapiyorum🧘🏼♀️ sen napiyosun gitmiş bardakciklar
Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @morkelebekk54 @kahvepres @mrsjale @anabarbie @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @ejdermeyvelilahmacun @Meri-Mel @Hoptirililaylalaylaylilaylom @JollyBaby @NewMomm1 @Tusa_ @Birdunyabircennetannesi Napiyorsunuz bacımlar 🤣
Birdunyabircennetannesi Gunes_12 Annemlerdeyim ablamla Dubai çiklatası yapacağız birde kahve ♥️ Afiyet olsun
morkelebekk54 Gunes_12 ay bu islak kek mi Allah askima nasil isltaiyosunuz bunu. Yaw ben iki gun ust uste yaptim ikisi de olmadi. İlk yaptigimda kek ilikti sos da ilikti. İkinci yaltigimda ikisi de ilk sicagini atmisti. Bi turlu beceremedim ya