hira27 Cicektebenimcicekligunlerde doktor kılosuna dedı ıyı sadece gorunusu zayıf gozukuyor boyu uzun oldugu ıcın sankı zayıf gozukuyor doktor dedı boyu uzun sıze zayıf gelıyor diş donemındenmı acaba iştahsız bıde ishal gunde 3,4kere gıdıyor ama sulu kaka
hira27 Cicektebenimcicekligunlerde aynısını doktorda dedı marka farkı varmı bende ilk alıcam hepsı aynımı?
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde yok knk asla istemem bebek falan filan jsjsnsn Hiç ozlemiyorum kokusunu falanda 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie daha dur seninkinin kokusu duruyordur. Ben 6 sene ara verdim de yapılıyor tekrardan..😀🙈
anabarbie Gunes_12 demek sattın bizi hani tekçocukhiçcocuktur grubumuzdaydin niye 2. Çocuk istiyorum grubuna girdin ha
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 ayy deme neler var kız incigini cincigini anlat..😀 Dermişim post uçar..😭
anabarbie Deletedmom_117 jsjsjsj sayesinde hayatım boyunca unutamayacağım kazzigi yiyip ve unutamayacağım birine haksızlık yaptım 🥲
anabarbie Deletedmom_117 asla asla deme ne zaman nerede kimden kazzik yiyeceğin belli oaz ve ne zaman nerede kimsen haksizliga ugrayacaginda jsjsjsj
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde bok kokusunu diyorsan evet duruyor bok kokusu jsjsjsj Kız daha ne büyüsün kocaman oldu işte 😂
anabarbie Deletedmom_117 neyse dostumuzu düşmanımız öğrenmiş olduk hakkinada girdik biraz ama hakkını helal et aşko 🥲