Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @mrsjale hadi bakalım önce kim hamile kalacak? 🙈😀
kubra2334 Merhaba hanımlar ben yeni katıldım buraya bebeğim 3 buçuk aylık memeyi tutmuyor bu yüzden sütüm azalıyor Şuan 10 cc zor çıkıyor lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Cicektebenimcicekligunlerde kubra2334 Meme reddi bu aylarda çok oluyor. Ben ayakta gezecek emziriyordum. Yada uyurken veriyordum. 2saate bir sağ sütun çoğalsın. Birde dikkatini çekecek kolyeler falan takman oyalar. Ten teması yap birlikte banyo olmak kiyafetsiz göğsüne yatırmak.. Pes etme 1 2 aylık meme reddi süreci oluyor.
Cicektebenimcicekligunlerde hira27 6 ay tadim dönemi kilosu çok azsa kilo aldıran özel mamalar yazar doktor ama gelişimi iyise zayıf olması sıkıntı değil canım belki minyon olacaktır.
hira27 Cicektebenimcicekligunlerde doktor kılosuna dedı ıyı sadece gorunusu zayıf gozukuyor boyu uzun oldugu ıcın sankı zayıf gozukuyor doktor dedı boyu uzun sıze zayıf gelıyor diş donemındenmı acaba iştahsız bıde ishal gunde 3,4kere gıdıyor ama sulu kaka
kubra2334 Cicektebenimcicekligunlerde ama sütüm gitti artık 10 cc den fazlası gelmiyor o kadar uğraşıyorum ama sonuç aynı o emmedikçe gün gün azalıyor
hira27 Cicektebenimcicekligunlerde aynısını doktorda dedı marka farkı varmı bende ilk alıcam hepsı aynımı?
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde yok knk asla istemem bebek falan filan jsjsnsn Hiç ozlemiyorum kokusunu falanda 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie daha dur seninkinin kokusu duruyordur. Ben 6 sene ara verdim de yapılıyor tekrardan..😀🙈
anabarbie Gunes_12 demek sattın bizi hani tekçocukhiçcocuktur grubumuzdaydin niye 2. Çocuk istiyorum grubuna girdin ha
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 ayy deme neler var kız incigini cincigini anlat..😀 Dermişim post uçar..😭