Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie itiraf et sende kilo almak istiyorsun benden 5 kilo sana verebilseydim ikimizde çok mutlu olurduk..🤷🏻😄
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale oğlum kaşık kaşık yiyor şuan nasıl sevmedin🤷🏻😄 Ben sağlıklı ya da ot olan şeyleri seviyorum ya şu düğünler bitene kadar dikkat edicem şart..😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom prensinanasi maşallah 16.000yorumun ilk 100ün içindeki yorumuna yanıt vermene ne demeli 😂🤣👏
Cicektebenimcicekligunlerde prensinanasi nereden buldun kız onu..😄 Bende biri nick değişti sandım..,😄
hira27 Arkadaslar sıze bısey danısmak ıstıyorum bebegım 6aylık ve ek gıdayı redd edıyor kılosuda cok degıl malesef sureklı mama ıstıyorbana kılo aldıran mama tarıflerı söylermısınız denedıyınız
Cicektebenimcicekligunlerde hira27 6 ay tadim dönemi kilosu çok azsa kilo aldıran özel mamalar yazar doktor ama gelişimi iyise zayıf olması sıkıntı değil canım belki minyon olacaktır.
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie O döemleri ben de yaşadım aşkım geceleri makarna yiyordum kilo alayım diye yanlış manifesto yapmışım.😄 Şimdi hemen alıyorum..😀
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie bir anda oluyor aşkım hiç anlamıyorsun..😀 İkinci doğumdan sonra..😀