Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Askm eskiden vardı dedim yaa sabahtan ama sonradan onu kaldırdilar çoklu kise eklenmesini şimdi en sadece 1 kişi ekleniyor Ayıpsın. Benden bisey kaçmaz
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm herkes aşkımı keşfediyor. @anabarbie .. @mrsjale sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor..😛 Bu lafı kullanmakta nasip oldu..💃🏻🤣
mrsjale Kocamdaaakocammm Kadıoğlugillerden şukufe ben nasıl bilmezsin 😁😅 ben herkese hakimim nerdeyse ama tanışalım mı 😍 Jale ben istanbuldan ,yaş taaaammmm 32 ! İki yaşında bir oğlum var 😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor..😛 Gözlerim doldu çiçeğim🍀 bu nasıl cümledir kocamdan duymamışım 🥹 😅😂😂
morkelebekk54 Gunes_12 kiz sen gunde 2 3 kere kahve icen insansin gunduz ayri aksam esinle ayri iciyosun 😂😂😂😂
nescafebagimlisi JollyBaby İyiyiz çok şükür sen nasılsın , ne yaptın büyüttün mü bebikiii nasıl gidiyor 🥰
JollyBaby nescafebagimlisi Çok şükür cok güzel gidiyor bebisim şükür iyiyiz. Büyüttüm kiz 9 aylik olacak neredeyse merdiven dayadik. Üzülüyorum bir yandan hemde çok :(( Senin bebis nasil ogrendi mi konuşmayı bicirikkk🥹
nescafebagimlisi JollyBaby Ya o kadar büyüdü müü ay minikk kuşş benim yerime ısırır mısın ayaklarını 😂💓 Benimki konuşmayı tam anlamıyla öğrenmedi ama yinede baya iyi ilerliyor diyelim derdini anlatıyor 😂😂