mrsjale hira27 afiyet olsun ben daha kahve falan içemedim temizlik yaptım , eşim geldi oğlanı berbere götürdü yemek yapıyorum o boşlukta da ,gece yapacam kahve keyfini galiba 😅
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet almasam dert etmem ben , ama bu ara çok meyilliyim almaya bence çünkü iştahım çok açık özellikle sürekli tatlı yemek istiyorum 🫢😍
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale ,şekersiz fıstık ezmesi aldım Ben kahvenin yanına iyi oluyo çocuklarda sevdi
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale geçen sene aldığım zayıflatan taytsenin önerdiğin biberli jel ile kız yürüyüş yaptıktan sonra çok terletiyor bacaklarım inceldi gitti ama göbüse bir faydası yok..🤣
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde krauterhof selülit jeli önermiştim dimi o efsane bişey ya gerçekten inanılmaz yakıyo özellikle tayt ya da çorapla kullanıp sağlam bi yürüyüş ya da koşu bandına çıktığında çok iyi sonuç alınıyo 🙃 göbek için karın egzersizi şart ya bol mekik , plank falan yapmak lazım
perakus JollyBaby çoluk cocuk heryer kısır makarna 😂 sarmaya bulaşmış tatlılar şerbetle ıslanmış poğçalar en sevdiğim snskls
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bi kez almıştım bana göre değil 🙈 yulaf ezmesi almıştım bi arada diyete kadar verdiğimde bi kez yedim gerisi çöp oldu . Tadını sevemediğim şeyleri yediğimde tüm gün midem kötü oluyo ya o tadı hissediyorum bütün gün
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale oğlum kaşık kaşık yiyor şuan nasıl sevmedin🤷🏻😄 Ben sağlıklı ya da ot olan şeyleri seviyorum ya şu düğünler bitene kadar dikkat edicem şart..😀
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde 50 kiloyla doğuma gidip 43 kiloyla çıkıp 1 gram göbek kalmayan ben korsesiz 😂 Etsizim butsuzum mutsuzum 🥺
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie itiraf et sende kilo almak istiyorsun benden 5 kilo sana verebilseydim ikimizde çok mutlu olurduk..🤷🏻😄
Hoptirililaylalaylaylilaylom prensinanasi maşallah 16.000yorumun ilk 100ün içindeki yorumuna yanıt vermene ne demeli 😂🤣👏
Cicektebenimcicekligunlerde prensinanasi nereden buldun kız onu..😄 Bende biri nick değişti sandım..,😄