Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 temizlik sonrası yorgunum yoksa bulur seni etiketlerdim herkes kısalmış..😛
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde aç kalamam ben , aynaya bakmam yine de yerim 😜😅 kan şekerim düşüyo çiçom 🫢
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale geçen sene aldığım zayıflatan taytsenin önerdiğin biberli jel ile kız yürüyüş yaptıktan sonra çok terletiyor bacaklarım inceldi gitti ama göbüse bir faydası yok..🤣
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet almasam dert etmem ben , ama bu ara çok meyilliyim almaya bence çünkü iştahım çok açık özellikle sürekli tatlı yemek istiyorum 🫢😍
mrsjale hira27 afiyet olsun ben daha kahve falan içemedim temizlik yaptım , eşim geldi oğlanı berbere götürdü yemek yapıyorum o boşlukta da ,gece yapacam kahve keyfini galiba 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale ,şekersiz fıstık ezmesi aldım Ben kahvenin yanına iyi oluyo çocuklarda sevdi
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde krauterhof selülit jeli önermiştim dimi o efsane bişey ya gerçekten inanılmaz yakıyo özellikle tayt ya da çorapla kullanıp sağlam bi yürüyüş ya da koşu bandına çıktığında çok iyi sonuç alınıyo 🙃 göbek için karın egzersizi şart ya bol mekik , plank falan yapmak lazım
perakus JollyBaby çoluk cocuk heryer kısır makarna 😂 sarmaya bulaşmış tatlılar şerbetle ıslanmış poğçalar en sevdiğim snskls
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bi kez almıştım bana göre değil 🙈 yulaf ezmesi almıştım bi arada diyete kadar verdiğimde bi kez yedim gerisi çöp oldu . Tadını sevemediğim şeyleri yediğimde tüm gün midem kötü oluyo ya o tadı hissediyorum bütün gün
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale oğlum kaşık kaşık yiyor şuan nasıl sevmedin🤷🏻😄 Ben sağlıklı ya da ot olan şeyleri seviyorum ya şu düğünler bitene kadar dikkat edicem şart..😀
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde 50 kiloyla doğuma gidip 43 kiloyla çıkıp 1 gram göbek kalmayan ben korsesiz 😂 Etsizim butsuzum mutsuzum 🥺
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie itiraf et sende kilo almak istiyorsun benden 5 kilo sana verebilseydim ikimizde çok mutlu olurduk..🤷🏻😄