Umayannesi8 anabarbie kendimi teselli ediyordum sizi de edeyim dedim sende sağol pek katkıda bulundun 😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby @perakus @Gunes_12 kız bu uzunlar sadece sosyal medyada mi dışarı çıkıyorm herkes 160 165 iri uzun kalıyorum.😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 doğumlarda da kısalmadım ben ya doğum yapınca kısalırsın demişlerdi..😄
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby senin kilom tam iyi ya ben 65 le hamile kalmıştım gayet iyiydim. Kadın dediğinin kalçası göğsü olacak.🙈😀 Kapı gibi hiç hoş değil sen kilonu koru yeter bence..😀
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Hahahaj kapı gibi mi ne ne ne ne ne😬😬😄 Haklısın bebisim formumu korumam iyi olacak sjjdjd
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Çok zayıf 36 34 beden hiç sevmiyorum..🙈😀 Eskiler dönemlerdeki gibi balık et moda olsun.🤣
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde aç kalamam ben , aynaya bakmam yine de yerim 😜😅 kan şekerim düşüyo çiçom 🫢
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 temizlik sonrası yorgunum yoksa bulur seni etiketlerdim herkes kısalmış..😛
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Ne sen çocuk doğurup bir de 0 beden mi kaldın asıl ayıpi sen ediyorsun..🤣 Teselli şeklime bari karışma..🙈😄
mrsjale hira27 afiyet olsun ben daha kahve falan içemedim temizlik yaptım , eşim geldi oğlanı berbere götürdü yemek yapıyorum o boşlukta da ,gece yapacam kahve keyfini galiba 😅
hira27 hira27 daha temızlıgımı yenı bıtırdım kahve dedım ıceyım uyanıkken hep onunlayım ızın vermıyorkı adım atayım 😁dağ yemek derdı var aksama 😣