anabarbie zeynep343434 büyüdükçe daha beter aşkım jsjsjjs Emin ol asla istemezsin ben şahsen hep küçük kalsın isterdim jsjsjsj
mrsjale Kocamdaaakocammm saat ikiye geliyo ve ben hala bişey yapmadım , şimdi gidip start veriyorum akşama kadar durmak yok 🫢🙈
mrsjale hira27 kahve keyfi mi ? O ne ? 😅 benim ki kahvenin kokusunu alıyo hemen uyuyorsa bile uyanıyo 🙃
Kocamdaaakocammm mrsjale Bende hala yemek yapmadum küçük oglana uyuttum kalkayım da önce çamaşırları asayim sonrada yemek yapmaya geçeyim oturmakla olmuyor 😂😂
anabarbie Kocamdaaakocammm şimdi zor bela uyudu temizlikbyapacagim hiç içimden gelmiyor seni sevmiyorum artık temizlik sal beni platonik aşık gibi pesimdesin narsist köpek jdjdjsj
Umayannesi8 Harikasınız bunu bilin. Bir mucize gerçekleşiyor ellerinizde karnınızda özelsiniz güzelsiniz.😘
Umayannesi8 anabarbie kendimi teselli ediyordum sizi de edeyim dedim sende sağol pek katkıda bulundun 😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby @perakus @Gunes_12 kız bu uzunlar sadece sosyal medyada mi dışarı çıkıyorm herkes 160 165 iri uzun kalıyorum.😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 doğumlarda da kısalmadım ben ya doğum yapınca kısalırsın demişlerdi..😄
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby senin kilom tam iyi ya ben 65 le hamile kalmıştım gayet iyiydim. Kadın dediğinin kalçası göğsü olacak.🙈😀 Kapı gibi hiç hoş değil sen kilonu koru yeter bence..😀
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Hahahaj kapı gibi mi ne ne ne ne ne😬😬😄 Haklısın bebisim formumu korumam iyi olacak sjjdjd
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Çok zayıf 36 34 beden hiç sevmiyorum..🙈😀 Eskiler dönemlerdeki gibi balık et moda olsun.🤣