Kocamdaaakocammm Gunes_12 Bak bak gene yeni kankalar çıkıyor ortaya 😅🥹 @kibritci_kiz kız biz neydecez bunu
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Muck 😍🥰 yataktan çıkamadık hala boğuluyoruz 😂 sen napiyon cnm güneş hanım napiyo
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Ya aşklarım siz benim best kankalarımsınız Hayriye gibi oldum herkese mavi boncuk 🤣🤣
Meri-Mel Gunes_12 Kızlar nasılsınız ? @NewMomm1 @SweetMom__ @Simsimy @AnnaKurt @nescafebagimlisi @anabarbie @morkelebekk54 @Rengarenk52 AngrBoda_
Meri-Mel Gunes_12 Kızlar nasılsınız 💜🐣 AngrBoda_ @LadyGaddar @Cicektebenimcicekligunlerde @Esoz1110 @lAmMelodi @ZeydsMom @mrsjale
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Kız işin kötü yanı kocamın ailesinin hiçbirinin yanında durmuyor ama mesela teyze anneanne de duruyor çocuk 🤣🤣
anabarbie @yirmiyedimayisdersin Evet aşkolar en yeni annis geldi taze taze biz kartlaştık😁 Kocamdaaakocammm @nescafebagimlisi @Gunes_12 @Dondurmalikahve @LavininAnnesii Berilimin anası seni bulamadim
Meri-Mel @Gunes_12 Kocamdaaakocammm @AngrBoda_ @SweetMom__ @mrsjale @LadyGaddar Kızlar Anna kurt ile görüşen var mı nasıl oldu acaba 🤔