Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın güzellikler.😍😀 @Gunes_12 @nescafebagimlisi @anabarbie @mrsjale @Yapma @Kocamdaaakocammm @pinkooo_02 @Beyninizikullanmakucretsizdir AngrBoda_ @2boymommy @agzimizintadikacmasin @Berilsmom13 @Birbalannesi09 @Melike_ikra @asaletsoydangelir @Zamnsz ay yarın ne kadar çok özel gün var babalar günü bayram geliyor. yarın dolu dolu geçecek.Biz de akşama gideceğiz o yüzden kahvaltı yaptıktan sonra hazırlık yapacağım sizde de bir burukluk oluyor mu çocukken ki bayramları çok özlüyorum babamın evinde çok kalabalık bir aileydik babaannem bütün aileyi amcamlar kuzenler toplar kocaman bir kahvaltı yapardık 2 3 sofra evlendim eşim ve kayınvalidem var sadece ve kayınvalidem bayramlari çok yorucu görür surat asar eşim bayram namazından sonra uyur geç uyanır. Anne evinde kii bayram kahvaltılarinı çok özlüyorum ilk evlendiğim zaman daha çok zor gelmişti kimse yok annemlerin kahkaha sesini duyunca içten içe üzülürdüm evin tek oğlu mecbur oradayım bakalım hala alışamadım İnşallah alışacağım buna da ben seviyor, kalabalık neşe..😀😀
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Bak bak gene yeni kankalar çıkıyor ortaya 😅🥹 @kibritci_kiz kız biz neydecez bunu
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Muck 😍🥰 yataktan çıkamadık hala boğuluyoruz 😂 sen napiyon cnm güneş hanım napiyo
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Ya aşklarım siz benim best kankalarımsınız Hayriye gibi oldum herkese mavi boncuk 🤣🤣
Meri-Mel Gunes_12 Kızlar nasılsınız ? @NewMomm1 @SweetMom__ @Simsimy @AnnaKurt @nescafebagimlisi @anabarbie @morkelebekk54 @Rengarenk52 AngrBoda_
Meri-Mel Gunes_12 Kızlar nasılsınız 💜🐣 AngrBoda_ @LadyGaddar @Cicektebenimcicekligunlerde @Esoz1110 @lAmMelodi @ZeydsMom @mrsjale
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Kız işin kötü yanı kocamın ailesinin hiçbirinin yanında durmuyor ama mesela teyze anneanne de duruyor çocuk 🤣🤣
anabarbie @yirmiyedimayisdersin Evet aşkolar en yeni annis geldi taze taze biz kartlaştık😁 Kocamdaaakocammm @nescafebagimlisi @Gunes_12 @Dondurmalikahve @LavininAnnesii Berilimin anası seni bulamadim
Meri-Mel @Gunes_12 Kocamdaaakocammm @AngrBoda_ @SweetMom__ @mrsjale @LadyGaddar Kızlar Anna kurt ile görüşen var mı nasıl oldu acaba 🤔