Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @SiprayiL @kahvepres @morkelebekk54 @mrsjale @Meri-Mel @AngrBoda_ @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Beyninizikullanmakucretsizdir @anabarbie @JollyBaby @ejdermeyvelilahmacun @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @lAmMelodi @nescafebagimlisi gelin a dostlar beraber kahve içelim 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canım. Berabere olur inşallah. Bende çay demliyorum çok soğuk ısınıriz belki..😀🤷🏻
JollyBaby Gunes_12 Afiyet olsun şekerim benim mide fenaa bir şey içmiyorum suanlik bu posta katilamayaciğiim üzülerek 😬
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi altta kalmış o zaman bende dedim neden bana cevap yazmamış.😭 O kadar da uzun yazmışım.🤣
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Yani illa foto isteyenler var ama atmak zorunluluğu yok istemeyen görüşmez mesafe koyar olur biter bana da saçma geliyor. Herkesin düşünce yapısı farklı..😀🤷🏻
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde foto atanların tipini bile unutan ben (fake olduğunu öğrendiklerim hariç) 😂😅😂 bu konuda tamamen saf dışıyım 🙈😂
nescafebagimlisi JollyBaby İyiyiz çok şükür sen nasılsın , ne yaptın büyüttün mü bebikiii nasıl gidiyor 🥰
mrsjale Gunes_12 gerçekten simayen hiç aklımda kalmıyo kimse sadece sarışın mı esmer mi açık mı kapalı mı falan gibi hatırlıyorum 🙈😅
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde fıstık pahalı olmaz ıspanak olur mu fistikmis gibisinden jdjdjd