Cicektebenimcicekligunlerde @Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @Meri-Mel stalk yeteneğimi kullandım..😀 B12 iyidir söylemişim daha önce gruplar var diye..💃🏻😀
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Peki ben oradaki yorumlarda var mıydim hiç hatırlamıyorum böyle söylediğini 😬
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Hiç üşenmedim gittim baktım bana böyle bildirim gelmemiş 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel oo ne bilim kız ben Nescafe ye söylediğimi hatırladım artık aktif olmadığı için iki tikta çıktı karşıma yorumu yok pek..🙈😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde en son yazmıştım sana cevap vermemişsin 🥺 eskisi gibi girmiyorum ya heyecanı kalmadı. Annemlere gidecem hazırlık yapıyorum. Yeğenimi görmeye gidecem de burnumda tütüyor 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Aa burdan mi yazdin bildirimler altta kalıyor bazen görmüyorum. Nasıl oldun? Bebiş nasıl kız kardeşin lohusa süreci nasıl gidiyor? Çok konuşacak konu birikti.🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 asla laf altında kalamam huyum kurusun..🤣 Pek uğraşmadım Nescafe hiç yorum yazmamış ki onun profiline girdim tak cikti yoksa nereden bulabilirim 16 bine geldik.🙈🤣🤣
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde fıstık pahalı olmaz ıspanak olur mu fistikmis gibisinden jdjdjd
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde sonra senin için aaa fakeymiş diye şaşıralım bi iki ay gıybetini yapalım 😜😂 yalnız çok komik gerçekten atmasan da kimse zorlamıyo ama yalan söyleme dürtüleri olunca insanda , engel olamıyor kendine demek ki 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Yani illa foto isteyenler var ama atmak zorunluluğu yok istemeyen görüşmez mesafe koyar olur biter bana da saçma geliyor. Herkesin düşünce yapısı farklı..😀🤷🏻