Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Yapicaz dediyseler verirler bence ya😍 Evet soguk su icemedim 15 gun ama şimdi düzeldi.
mrsjale Meri-Mel evet ya bi kaç grup var ama bi tanesinde aktif sohbet dönüyo 🙃 sende olsaydın keşke ya gruplara sonradan kimsenin eklenememesi çok kötü , yeniden açmak meşakatli geliyo biraz kalabalığız da 🙈
Meri-Mel mrsjale Hiç problem değil canım burada arada haberinizi alıyorum ,Rabbim muhabbetinizi arttırsın sağlık olsun öyle gruba falan girmesemde olur sizler iyi olun hepinizin burada tanıştığını sanıyordum bilmiyordum grubunuz olduğunu
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Evet en acilinden buna ihtiyacım var. Ne zaman açılacak her girdiğimde bakıyorum ya😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Tüm evi uyuttum sıra kendimde..😃 Tek kaldığım nadir anlar o yüzden pek hoştur..🤣
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde İnsan bide ne yapacağını bilemez heyecandan diiiimi 😂şimdi sevincten uykuda tutmaz seni vaağgh
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Bebeğim uyumasa isyankar yazardim çok uykum var diye ama şimdi..🙈😃
JollyBaby tubabhdr İyi geceler hos geldiniz taze anne gözünüz aydın olsun. Sağlıkla büyütün yavrunuzu nasılsıniz nasil gidiyor alisabildiniz mi accık😊