mrsjale Meri-Mel evet grupta sohbet ettiklerimiz de var zaten öyle olduğu için o bildirimlere bakıp çıkıyoruz, sessizliğin sebebi o galiba dediğin gibi 🙃
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel haha @mrsjale belki de ondan anasayfaya bakmadan çıkıyoruz eğlenceli post yok ki herkes gitti gündem de hep kötü olunca..🤷🏻
mrsjale Meri-Mel evet ya bi kaç grup var ama bi tanesinde aktif sohbet dönüyo 🙃 sende olsaydın keşke ya gruplara sonradan kimsenin eklenememesi çok kötü , yeniden açmak meşakatli geliyo biraz kalabalığız da 🙈
mematiii Cicektebenimcicekligunlerde modarayörlere duyurulur o kadar değişmek için yazdım değişniyorlar .Bebişim çok hareketli canım vallaha günü zor bitiriyorum.
Cicektebenimcicekligunlerde mematiii çok zor buluyorum seni nick değiştirme postu açılacak diyorlardı sen ve @JollyBaby acil değiştirmeniz lazım..😃
Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Iyiyim canm 2gundur kardesim bende bugun dişini cektirmeye gittik ,annem hali istemisti hali aldik.Eve geldik sebze pazarina gittik aksam icin yemek yaptim gün bitti😂Yarin kismetse turşu yapicam .yine disciye gidicez busefer kanal tedavi yapilacak.Sen nasılsın.
Cicektebenimcicekligunlerde bisenakillisinzaten iyiydim de benim oğlan çok düşüyor ya bu ara dudağını kanattı ağlaya ağlaya uyudu modum düştü. Yanımda düştü sandalyeye çıkarken saniyeler içinde.🤷🏻
bisenakillisinzaten Cicektebenimcicekligunlerde ne oluyorsa saniyeler içinde oluyor geçmiş olsun. Benim kızda gün içinde o kafayı kaç kez vuruyor sayamiyorum bile 😁😁
orjinalhoptiri Cicektebenimcicekligunlerde çok geçmiş olsun 🤲 bnm oğlanda kafayı yardı dün, kötü oldu, dikiş attırmadım, attırsam mıydı diye düşünüyorum sonradan da keşke attırsaudım fln dedim bilemedim 🤷 pansuman yapıp sarıcaz artık 🤷
Cicektebenimcicekligunlerde Ladyinfrance sogalasin nasılsin nerelerdesin sanki memlekete gelecektin en son? 🙃
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Ayyy kız bebek bu ya ne bilim 12 yi bulduk dün bugün de nerdeyse 11 oldu bayginlik geçircem erkenden ayakta 🥴
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Evet en acilinden buna ihtiyacım var. Ne zaman açılacak her girdiğimde bakıyorum ya😂
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm uyutmaya çalışıyorum 2 erkekle adrenalin olay hiç bitmiyor sende de öyle mi.? 😶🌫️😃
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican kanal tedavisi ay çok zor Rabbim yardımcısı olsun. Bana annem kv sen turşu yapma biz vercez dediler tüm kişlığımı yaptım o kaldı vermezlerse ortada kaldım iyi mi? 🙈😃
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel 3 4 tane grup var onlar olmasa girmem pek sevdiğim arkadaşların sohbeti sarıyor.🤍
Tatlican Meri-Mel Teşekkür ederim sakaryada ibrahim nalbant canm 💞ozelde yaptırıyor dr un eli cok hafif ve diger ozellerden bayaği uygun.Bende ona yaptırdım.