orjinalhoptiri Meri-Mel çok şükür gebeliğimin 2simde de bulantım kusmam oldu diyemem. Bir elimin, 2 elimin parmağını geçmez. Tek yaşadığım mide yanmasıydı. Bakalım bunda da inşallah güzel geçer. 2. Hamilelikte psikolojik olarak ii değildm, bunda da aynı gibi 🤷
Meri-Mel orjinalhoptiri Rabbim yardimcin olsun insAllah canım benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj yapıldı bu yüzden hep korku vardı üzerimde bir de ücretli öğretmenlik yapıyordum köy okulunda her gün 5 km yürüyordum
orjinalhoptiri Cicektebenimcicekligunlerde çok hafif oluyor gibi, gerçekten mi oluyor psikolojik mi bilmiyorum (sabahları ilk uyandığımda, nadir) Ben erkek diyorum ama Çin takviminde kız çıktı 🤷 Tek istediğim sağlıklı olması (ilki böbrek yetmezliğiyle doğdu, ikincisi yarık dudak) İster istemez endişeleniyorum :(
Cicektebenimcicekligunlerde orjinalhoptiri Önemli olan sağlık konuları bizim için zor değil de çocuklarin çektiği çile.🙁 İnşallah çok sağlıklı doğar bebiş olumsuz düşünüp yıpratma kendini
Gunes_12 Meri-Mel Merhaba canım buralara pek uğrayamıyorum bu aralar yoğun geçiyor çok şükür iyiyiz 🩷
AngrBoda_ mrymkaraca Hoşgeldin kolaylıklar iyi çalışmalar diliyorum bende😂😂😁😁 Yarışma sırasında lütfen sakinliğimizi sinir yönetiminizi koruyunuz bir adet de yanınızda parol bulundurunuz