Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel Amin amin 🤲hangi anlamda kötü geçti, bulantı , ağrı sızı mı yoksa psikolojik olarak mı
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Kusma,sürekli enfeksiyon , bulantı zaten hat safhada Psikolojik yönünü hiç söylemiyorum 😔😵💫🥺😥
Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel çok şükür gebeliğimin 2simde de bulantım kusmam oldu diyemem. Bir elimin, 2 elimin parmağını geçmez. Tek yaşadığım mide yanmasıydı. Bakalım bunda da inşallah güzel geçer. 2. Hamilelikte psikolojik olarak ii değildm, bunda da aynı gibi 🤷
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel 8 ve 2 evet cmt spor ve tiyatro kursu var büyük oğlumun odevler falan, Pazarlari aile gezmesi yapıyoruz.😊 Ben evde kalmayı 4 duvar arası hiç sevmiyorum.🤷🏻
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Bulantıların oluyor mu ay cinsiyeti de belli olur yakında..💃🏻😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde çok hafif oluyor gibi, gerçekten mi oluyor psikolojik mi bilmiyorum (sabahları ilk uyandığımda, nadir) Ben erkek diyorum ama Çin takviminde kız çıktı 🤷 Tek istediğim sağlıklı olması (ilki böbrek yetmezliğiyle doğdu, ikincisi yarık dudak) İster istemez endişeleniyorum :(
mrymkaraca AngrBoda_ ağrılıyım kocaeli’de oturuyorum 19 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
AngrBoda_ mrymkaraca Hoşgeldin kolaylıklar iyi çalışmalar diliyorum bende😂😂😁😁 Yarışma sırasında lütfen sakinliğimizi sinir yönetiminizi koruyunuz bir adet de yanınızda parol bulundurunuz
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Rabbim yardimcin olsun insAllah canım benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj yapıldı bu yüzden hep korku vardı üzerimde bir de ücretli öğretmenlik yapıyordum köy okulunda her gün 5 km yürüyordum
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Önemli olan sağlık konuları bizim için zor değil de çocuklarin çektiği çile.🙁 İnşallah çok sağlıklı doğar bebiş olumsuz düşünüp yıpratma kendini
Gunes_12 Meri-Mel Merhaba canım buralara pek uğrayamıyorum bu aralar yoğun geçiyor çok şükür iyiyiz 🩷
Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel aa geçmiş olsun cnm 🤲 💐 oo baya yorucu bi süreç geçirmişsin belli ki:(
ZeydsMom Hoptirililaylalaylaylilaylom yasinla gebe kaldigin ayi soyle. Ama gebe kaldigin tamamlanms yasini