Meri-Mel @Gunes_12 @AngrBoda_ @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom @kibritci_kiz @anabarbie Kocamdaaakocammm Canlarım nasılsınız 2 gündur misafirim vardı çok şükür güzel ,yorucu geçti dün annemler amcalar akrabalar vardı bugün de ücretli öğretmenlik yaptığım arkadaşım ve iki kızı vardı büyük kızı 8 yaşında çok zor bir çocuk 🏡 savaş alanı yaptı tüm odalarimi 😬😵💫 bir şekilde bitti çok şükür 🤣😃
mrymkaraca AngrBoda_ ağrılıyım kocaeli’de oturuyorum 19 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel İyi diyelim iyi olsun cnm valla bi kaç gündür depresyonda mıyım, Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum, hiç bir şey yapmıyorum,sağlıklı düşünmek desen yok. Sonumuz hayrolsun inşallah 🤲
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Haftasonu yorgunluğu..😃 Gezdik geldik. Duvarları sildim bittim.😩 Ödevleri yaptırdım daha dürülecek çamaşır toplanacak masa var ama Çok yoruldum Haftasonlari çift gün gibi bitmiyor.🏃🏻🏃🏻😀
Gunes_12 Meri-Mel Merhaba canım buralara pek uğrayamıyorum bu aralar yoğun geçiyor çok şükür iyiyiz 🩷
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Her hafta sonu çıkıyorsunuz sanırım çocuklar kaç yaşında idi canım senin 🤗🙈
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Rabbim kolaylaştırsin canım benim ya hamileliğim o kadar zor geçmişti ki hatırladıkça içim üzülüyor çok şükür ki kızım unutturuyor 😔🥺
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Bulantıların oluyor mu ay cinsiyeti de belli olur yakında..💃🏻😀
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel 8 ve 2 evet cmt spor ve tiyatro kursu var büyük oğlumun odevler falan, Pazarlari aile gezmesi yapıyoruz.😊 Ben evde kalmayı 4 duvar arası hiç sevmiyorum.🤷🏻
Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel Amin amin 🤲hangi anlamda kötü geçti, bulantı , ağrı sızı mı yoksa psikolojik olarak mı