ZeydsMom Gunes_12 testler pozitiv ama kanda geldi bide benim hamile olmam icin sebepte yok. Yani korunma ve regl olmadim diye bide ne ilaclar caylar iciyordum. ondan oncede doktora agrim falana gore gitmistim iyiki cocugum vardiya getrdi kısır demedigi kalmisti bana . Kendi doktoruma gidememistim baskasiydi bunlari bana soyleyen. Yanii hamileysemde körmuyduku bu doktor kistle bebegi ayirt edemiyormu . Ve ya o kadar ilaclar caylar kan gelisi falan neyin nesi. Testim nie pozitiff ay akil sagligim gitti
Meri-Mel @Gunes_12 @AngrBoda_ @Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom @kibritci_kiz @anabarbie Kocamdaaakocammm Canlarım nasılsınız 2 gündur misafirim vardı çok şükür güzel ,yorucu geçti dün annemler amcalar akrabalar vardı bugün de ücretli öğretmenlik yaptığım arkadaşım ve iki kızı vardı büyük kızı 8 yaşında çok zor bir çocuk 🏡 savaş alanı yaptı tüm odalarimi 😬😵💫 bir şekilde bitti çok şükür 🤣😃
mrymkaraca AngrBoda_ ağrılıyım kocaeli’de oturuyorum 19 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel İyi diyelim iyi olsun cnm valla bi kaç gündür depresyonda mıyım, Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum, hiç bir şey yapmıyorum,sağlıklı düşünmek desen yok. Sonumuz hayrolsun inşallah 🤲
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Haftasonu yorgunluğu..😃 Gezdik geldik. Duvarları sildim bittim.😩 Ödevleri yaptırdım daha dürülecek çamaşır toplanacak masa var ama Çok yoruldum Haftasonlari çift gün gibi bitmiyor.🏃🏻🏃🏻😀
Gunes_12 Meri-Mel Merhaba canım buralara pek uğrayamıyorum bu aralar yoğun geçiyor çok şükür iyiyiz 🩷
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Her hafta sonu çıkıyorsunuz sanırım çocuklar kaç yaşında idi canım senin 🤗🙈