Kocamdaaakocammm
22 ay 17 günlük kızım var kızımı en son 8 günlük iken gördüler ailece kaynım kayınpederim ve kaynanam üst katımda yaşıyorlar arada bir daire var yazın koydeler geldiği gün küfür beddua havada uçuşur sorsan bir kavgamız yok fakst vay annem gelmiş doğuma vay mobilya almaya gelmemiş vay ben sert yürüyormusum bahçe yapmıyormusum yapsam da güzel dikmiyormusum boşluk kalıyormuş vay safra kesem yokmuş hastalıklı imisim sürekli tatlı börek yapıyor eşime kilo aldiriyormusum işte çocuğum olmamış 3 sene rshmim yaşlı imiş bilmem güzel değilmişim işte kendinde sürekli bahanesi var .
Tutucu bir aile üç kuruşun hep hesabını yapar yemeye değil gezmek ,almak konusunda evinde her şeyi var fakat eşim bana bir ip alsin e karına ne çok şey alıyorsun ,öğretmen imisim ams çalışmıyormusum eşimin parasıni yiyormusum mal karısı imisim böyle de ağzı bozuk bir kültür.
Biz de köyde büyüdük annem babam 72 yaşında böyle bağnaz,kör cahil bir insan daha tanımadım sözde genç kızı yok başka gelini yok kız torunu oldu ilk torun herşeyden bir kavga çıkarır çıkar eşim ilk zaman susmayı laf söyletmeyi terci etti takı çocuk doğduğunda hiç bir yardım yok sevgi yok laf söylemeye moral bozmaya çalışana kadar sonra baktı yine alttan aldı durduk yere anneme bana hakaret etmişler benim haberim bile yok en son patlamış bu kez de bizi koruduğu için eve gelen misafire saygısızlık başladı çocuk ususun diye kişi ortasinda cam kapı açıp üst ve alt kat boş binayı sogutmaya çalıştılar evim ısınmıyor zaten bide bunları gördükçe o da bağı koparttı benimle konuşan yok hep arkamdan laflar😔
Annem ablam yeğenim gelmicekmis akrabalarım gelmeyecekmis kendisi kardeşleri ile küs komşusu ile küs herkesle kuş yiyem içenmm kendime kimseye bir gram fayda yok olacak diye odu kopar eşimi de öyle yetiştirmiş ya ben insan seviyorum ,yardım seviyorum herşey para değil parasızlık başka şey cimrilik başka şey köyde büyüdüm üniversite okudum eşim 2 yıllık ben 4 yıllık mezunum nişanlı iken hamile iken hep çalıştım kızıma kendim bakmak istiyorum ne var bunda atanmış değilim fakat isim bu yaptığım zamanlarda oldu iki kez Nisan atmış eşim kaynana yüzünden şimdi beni tuttuğu için dünyanın en kötü evladı