Meri-Mel Gunes_12 Hastalık ,diş dönemi oluyor canım sıkma canını üstüne gitme meyve falan ver eline en kötü idare eder onu emiyorsa bide ona güveniyorlar ,
mrsjale AngrBoda_ ne güzeldir Amasya hiç gelmedim ama Anadolu’nun her şehri güzel bence 🥰 mantardan korkuyorum toplasam kesin gider zehirlisini bulur gelirim 🙈
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Ay melkimi toplayacaktin bazıları kanlıca diyor hamileyken bayılırdım.😋😀 Geldi mi ki zamani
AngrBoda_ mrsjale Ülke olarak coğrafyamızın her yeri çok güzel kültürümüz güzel bir defa çok şanslıyız bence iyi ki bu ülkede doğdum büyüdüm gurur duyuyorum ülkemle kötü insanlar ama kötü insanlar dan fazla iyi insanlar daha çok eminim😊🇹🇷
AngrBoda_ mrsjale Bildiğin mantardan başka toplarsan sıkıntı aşkom çok şükür hiç yaşamadım öyle birşey
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Bizde kanlıca diyoruz 🤭Ohooo gelmez mi tam zamanı 😋 çok lezzetli Bir mantar yaa
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Bana da toplayıp yollarlar o zaman bu sene çok yağmur yağmadı çok olmaz sanki..😀
mrsjale AngrBoda_ kesinlikle öyle çok güzel insanlarımız da var bizim bence de şanslıyız 🍀 AngrBoda_ hiç mantar toplamadığım için bilmiyorum ki 🤷🙃
anabarbie Meri-Mel napim aşkım surunmece sen? hastayiz 1 haftadır daha iyilesmedik eşimde oldu şimdi😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ bende çok seviniyorum bulunca..🙈😀onun zevki ayrı kestane toplamayida severim.😀
Kocamdaaakocammm Selammm canimm anneler nasılsıniz 🌸 cuma dan beli kaynanam gildeydim düğün vs vardı bu sabah geldim eve kış temizliğine basliyacagimmm
Meri-Mel Kocamdaaakocammm Havalar soğumadan yapabilleydib iyiydi canım hoş geldin evine 💐 Kaynana en sevmediğim tür 😬😆🙈
Gunes_12 Kocamdaaakocammm iyiyim sen canım Güneş birazcık rahatsızdı çok şükür şu an iyi sen nasılsın 🩷
Meri-Mel anabarbie Bizim de öyle gibi be kuzum eşim hasta idi genelde ondan fabrikadan geliyor zaten sonra da biz oluyoruz önce kız sonra ben ,ikimizde yıkılmadik ama iyi de değiliz 🙈