kahvepres Gunes_12 abovvv kolay gelsin o zaman cnm bizimkide kac gündr huyu suyu değişti beşiktenmi bilmiyorum uyanyr saate bir
SweetMom__ Meyve yiyorum mandalina ne kadar ekşiymiş ya of içim giti gelin buyrun kızlar😍😄 
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 kocayı işe yolladım birazdan temizlik yapacam. Karnım da ağrıyor hasta olcam 😫
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 teşekkür ederim 🥰 kışlık acı sos yaptım tutmamış galiba moralim çok bozuk. Sabah canım çekti bi kavanoz açayım dedim. Test amaçlı kapağını açmaya çalışayım dedim pat diye açıldı. Tadında bozulma yok güzel ama ne yapacağımı bilmiyorum. Anneme söyledim dök diyor. Ama bozulma ekşime yok. Tekrar kaynat yeni kapak al dedi. İçim hiç rahat değil ne yapayım bilmiyorum 😑 @Cicektebenimcicekligunlerde @pinkooo_02 @mrsjale @anabarbie @Kocamdaaakocammm @ZeydsMom @SweetMom__ @Simsimy Bi yardım edin şu bacınıza 🥹
SweetMom__ Gunes_12 yaa sağol canım bende isterdim pahalı meyveleri donatmaya amaaa yok ahahaha olan işte 😄😄😄
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ya ben bu şoku nasıl anlaticam cok seviyordum ben onu drama queenligimi çekin 😂 Yakın kankalarim da ara verdi onlar girdi ki diye bakmaya giriyorum olanlarda gidiyor.😭😂😂
Kocamdaaakocammm Beyninizikullanmakucretsizdir Tadında bozukluk yoksa eğer tekrar kaynat cnm sıcak sıcak tekrar kavanozla kapakların eski mi ondan olmuş olabilir
ZeydsMom Beyninizikullanmakucretsizdir tekrar kaynatilmasi sagliksiz olur diyorlar. Ama hepsi mi oyle eminmisin.
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir onu buzdolabi poşetine köy buzluga at daha kavanoz yapma iyi erken fark etmişsin canım
SweetMom__ Beyninizikullanmakucretsizdir askm tekrar kaynat koy yapalı ne kadar oldu ben sana yollardım 💖