Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel senle ben anonim takılıyoruz tehlikede değiliz.😄 Herkes fake ciksada bize bişey olmaz ne foto atiyoz ne özel bilgi paylaşıyoz mis.😂😂
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Kız ben baya paylaştım Keşke onları da paylasmasaydim bir burada aldatilmadigimiz üzülmedigimiz kalmıştı ya o da oldu cidden sinirleniyorum ne gerek var bunlara ya ama yinede umarım bir açıklama yapılır bir de herkes görmüş resim atmış ben görmedim bile 😥
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel ne paylaştın ben gormedim ya.😃 Sadece attığı yiyecek fotoları sahtedir belki konduramiyorum hala.🤷🏻
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Ben de😞 Nerde yaşadığımı,mesleğimi,bir de şeytan kaynanamı 😃😃😃😃🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Yaşadığım yeri ve adımı çok samimi olduklarım biliyor ondan bişey olmaz dünyada bin tane var aynı isim şehir.😃
Meri-Mel Gunes_12 Öyle imiş kadın direk paylaşmış sanırım konudan uzak olunca doğru düzgün bişi anlamadım en son da bana yorum yaptığı için etiket patlaması yaşıyorum çok şükür gerçeğim en azından resim atmadım 😂🙈
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde Dur yarin paylasmak icin bi foti aricam pinterestten benimmis gibi 🫣😂
kahvepres Gunes_12 bugün forumda patlatan patlatana pintereslermi sahte resimlermi nasıl bi vakitleri var kız 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde 2boymommy Senin orjinal halin pintereste taş çıkarr.😄 Sen afet hatun ❤️🔥 Bide unuttuysan balım senin anne çocuk postlarinda oglusunla foton vardı ben hatırlıyorum.🙈😃 Ben bile hatırlıyorsam burasi unutmaz.😃