Cicektebenimcicekligunlerde 2boymommy Senin orjinal halin pintereste taş çıkarr.😄 Sen afet hatun ❤️🔥 Bide unuttuysan balım senin anne çocuk postlarinda oglusunla foton vardı ben hatırlıyorum.🙈😃 Ben bile hatırlıyorsam burasi unutmaz.😃
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde ah canim benimm utandiriyorsun beni 😍🤭❤️nerdeeeeee yapmisimdir zamaninda öyle bi cahillik 🙈😅
kahvepres Gunes_12 bugün forumda patlatan patlatana pintereslermi sahte resimlermi nasıl bi vakitleri var kız 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Onun mükemmel bir hayatı vardı. Sevilen çocuk, Durumu iyi aile,iyi eş ve kimseyle kanka değildi dikkatimi çekerdi hep foto bana ait dediği kısma denk gelmedim ama hiç.🤷🏻
kahvepres Gunes_12 onuda patlatlr şimdi pintersten başksnın resmini kendisymş gibi göstrmeye calşyrdu birde en son baya inkar etmişti benim diye 🤣kız bekar olsalar erkek platformu olsa yine anlarm derim kendilerini beğendrmye calşyrlr koca bulmak icin 🤣
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde evet doğru ama yorumlarda bi ara biri pinteresten demişti inkar etmişti baya bi benim başkalrı benim resmimi kulanyrdur diye bişiler dönmüştü öyle aklmda kalmştı burda dönen şeyleri insanın aklı almıyor valla cnm neyi kime ispatlyrlr bilmiyorumki
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Hayal ettikleri hayatı yaşıyorlar sanırım.😃 Bizim hayal dünyamiz bile kısıtlıymis burda bile sıradan takılıyoruz.😃