mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde eski profilimde ne vardı ya onu bile unutmuşum bu yılanla çok özdeşleştim 😜😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale haha bir erkek ve kadın vardı yeşillik bilseydi sanki.🤷🏻🤣 Yılanı senle hic özleştiremiyorum ben.😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yakın çevremle de özdeşleştirebiliriz o zaman , bu ara etrafım yılanlarla sarılmış gibi hissediyorum 😁
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde ismini değiştirince profilini de değiştircktn:)
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom O tam beni anlatan bir resim ondan kopamadim kıyamadım.😃
Kocamdaaakocammm mrsjale Ay ne güzel maşallah Maşallah 🥰😍 Bende hasta olucak gibiyim tüm kemiklerim agiriyor boğazlarımda aynı şekilde 🥹🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Geçmiş olsun canım bol sıvı tüket c vitamini eksit etme.
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde oğlumda yılan taklidi yapmayı öğrendi biliyo musun ortalıkta tısss diye geziyo 😂😅 birde haff havf diyo aniden gelip nerden kaparsa ısırıyor çok mağdurum çiçeğim 🙈😁
mrsjale Meri-Mel uf ama aşkolsun ya ben seni hep görüyorum 😅 ama şöyle ki görmemen gerçekten çok normal yorum yapmayı çok sevmiyorum (çünkü burda konular genelde hep aynı) , arada muhabbet sararsa yazıyorum ya da @Cicektebenimcicekligunlerde çiçeğim etiketlerse falan 🙃
Meri-Mel mrsjale Yok gördüm onu da bizim içimizde ,yorumlarda sürekli görmemiştim yoksa isim tamamen yabancı değil🙈Beni de görmeyen yok ger yerde varım 😬🥴
mrsjale Meri-Mel 2 yaşına girecek benim ki de pek konuşmuyor kelimesi çok az ama hayvan taklitlerini yapıyor , renkleri ayırt edebiliyo sorduğumda gösteriyor yani ama konuşmaya gelince yok 🤷 senin kaç aylık