mrsjale Meri-Mel sıradaki nickimi de ‘senyenisingaliba’ yapabilirim 😜 yeniyim , yeni sayılırım 😍😘 yorumların baya güzel , postlarda görünce dikkatimi çekiyo !
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Benden eski.😀 Ben nick degistirince hiç böyle olmadı ya.😀 Kimseyi trolleyemedim yeniyim diyemedim.🤣 Daha ben kimim demeden herkes beni bildi.😭 Özendim lanjale 😀 @mrsjale
mrsjale Kocamdaaakocammm genelde bomba gibiyimdir , bazen enerjiden , bazen sıkıntıdan , bazen sinirden patlayacak bi bomba gibi 😜😅 şimdi de bomba gibiyim enerjim yerinde sen nasılsın ? 🙃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bir de ismim çok değişmemesine rağmen böyle oluyor onu da hesaba katmak lazım 😜 ama çok yorum yapmadığım için diye düşünüyorum ben 🤔🙃
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde ismini değiştirince profilini de değiştircktn:)
Kocamdaaakocammm mrsjale Ay ne güzel maşallah Maşallah 🥰😍 Bende hasta olucak gibiyim tüm kemiklerim agiriyor boğazlarımda aynı şekilde 🥹🥹
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde eski profilimde ne vardı ya onu bile unutmuşum bu yılanla çok özdeşleştim 😜😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale haha bir erkek ve kadın vardı yeşillik bilseydi sanki.🤷🏻🤣 Yılanı senle hic özleştiremiyorum ben.😃