Deletedmom_117 Tusa_ Yok ya 😂banlamazlar şimdi kaosa girersek anca ahahah İsimler aynı olunca Etiketlemeside kolay olur yaşasın
Tusa_ Deletedmom_117 evett mükemmell peki @SiprayiL 1 bu konu hakkında ne düşünüyorr 😂😂birde isim değiştirme postu kimbilir ne zaman gelir yaaa
Tusa_ Deletedmom_117 bundan sonra ben hep yer imlerine atıcam kimle ne kavga ettim kim bana ne ters tepki verdi diye 😂😂
Tusa_ Deletedmom_117 bundan sonra ben hep yer imlerine atıcam kimle ne kavga ettim kim bana ne ters tepki verdi diye 😂😂
Deletedmom_117 Tusa_ o zor gelir ya biseyde hata veriyormuş sanırım o kaossever baş sonraki kaosever1 kaosever2 diye gidicek😂😂😂
SiprayiL Tusa_ hahsjdj bana uyar KaosSever2😂😂 ama kaos postlarina etiketlersek uyarı alırız gruplaşma yapmaktan 😂 nerden biliyorsun diye sormayın…
Deletedmom_117 Tusa_ 😂😂Ya saçma sapan şeylerle kavga etmissizdir kesin dkdkdk 😂😂😂Yada sendemi su Namideger azranin grbundaydin ondanmiydi kavgamız dkddj
Deletedmom_117 Tusa_ ha o zaman tamam aman Öyle olsun 😂♥️çok düşman topladık Birazda Dost olsun ya xndnd
Tusa_ Deletedmom_117 benim 1 tane düşmanım var burda başka da yok olmasın dediğin gibi hep dostum olsun ❤️😍😍