Tusa_ Meri-Mel mutlaka konuşmuşuzdur bi kaç postta bende tam hatırlayamadım hangi postlar olduğunu ama konuşmuştuk baya 😊
Meri-Mel ZeydsMom Hiç sorma kuzum 2-3 gün giremedim arkadasin evine hayırlı olsuna gittik çocuğu kızımı itti daha doğrusu tekme atıp çocuğu yere serdi omzunda küçük kırık oluştu onla uğraştım 😭Moralim çok bozuktu çok şükür şimdi daha iyi oynuyor
ZeydsMom Meri-Mel aman allahim. Yavrum kiyamamm. Yaa cok sukuur daha iyi olsun kuzucuk 🥺🥺 niye oyle yaptiki ya
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Çok geçmiş olsun canım daha yeni gördüm. Çabucak iyileşir inşallah.
Tusa_ Deletedmom_117 bence çok mantıklı bir sonraki isim değişmede öyle yapalım 😂😂😂 ben 3 olayım 3 doğum günüm de hehehe
Meri-Mel Tusa_ Öyle o zaman bu ara kafam dolu ondan unuttum herhalde yoksa fil hafizali sayilirim genelde unutmam da
Deletedmom_117 Tusa_ ben de iki olayım 😂arkasida gelsin Kaos severiz numaraları ahahah ne güzel olur pistlarda falan karıştırırlar hepimizi 😂😂😂
Tusa_ Deletedmom_117 olur kaos postlarına da birbirimizi etiketleyip çağırırız hep hemde birbirimizi kollamış oluruz hemde ortalığı karıştırmış oluruz snjsjs kız bizi banlamasınlar burdan sjdjjd
Meri-Mel ZeydsMom Çocuğa bir taktı konusamiyor bizimki daha 9 ay büyük istediğini yapmıyor diyee çocuğa geçen de tokat attı anası da uyarayım demiyor asla😡
Tusa_ Meri-Mel ben sabah ne yediğimi unutuyorum vallahi o yüzden asla hatırlayamamm kavga ettiğim kişiyi bile yer imlerine ekledim ki unutup bir daha muhabbet etmiyim jajsjsjsj
Deletedmom_117 Tusa_ Yok ya 😂banlamazlar şimdi kaosa girersek anca ahahah İsimler aynı olunca Etiketlemeside kolay olur yaşasın
Cicektebenimcicekligunlerde Tusa_ yer imleri ne işe yarıyor hala çözemedim. Bazen yanlışlıkla tıklayıp geri alıyorum.😀
Tusa_ Deletedmom_117 evett mükemmell peki @SiprayiL 1 bu konu hakkında ne düşünüyorr 😂😂birde isim değiştirme postu kimbilir ne zaman gelir yaaa
Tusa_ Deletedmom_117 bundan sonra ben hep yer imlerine atıcam kimle ne kavga ettim kim bana ne ters tepki verdi diye 😂😂
Tusa_ Deletedmom_117 bundan sonra ben hep yer imlerine atıcam kimle ne kavga ettim kim bana ne ters tepki verdi diye 😂😂
Deletedmom_117 Tusa_ o zor gelir ya biseyde hata veriyormuş sanırım o kaossever baş sonraki kaosever1 kaosever2 diye gidicek😂😂😂
SiprayiL Tusa_ hahsjdj bana uyar KaosSever2😂😂 ama kaos postlarina etiketlersek uyarı alırız gruplaşma yapmaktan 😂 nerden biliyorsun diye sormayın…
Deletedmom_117 Tusa_ 😂😂Ya saçma sapan şeylerle kavga etmissizdir kesin dkdkdk 😂😂😂Yada sendemi su Namideger azranin grbundaydin ondanmiydi kavgamız dkddj