kahvepres Gunes_12 tabi fazlasyla hemde 🤣artık uyuduğu zaman yersin uyanıkken mümkün değill boğazndan gecirmz 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ya çok tatlı maşallah prensese.😍 Ben artık abur cubur yiyemiyorum. Onlar uyursa gizli saklı ancak yoksa elimden alıyorlar.😄
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ yaaa günaydınn.😀🥳 Sen nerelerdeydin yaa çok merak ettik kaç etiket yaptım bilmiyorum özledin iyi ki geldin 💃🏻💃🏻😃
AngrBoda_ @Gunes_12 @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Meri-Mel @Simsimy @Cicektebenimcicekligunlerde @kahvepres
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ kız sen neredesin ya sen neredesin sen neredesin? Her gün seni aradık her gün seni sorduk. Post açtık, çok merak ettik seni. Ben ümidi kesmiştim vala, gelmez artık dedim. Ne oldu nereye gittin böyle
kahvepres AngrBoda_ hoşgeldin cnmmm yokluğun belli oluyordu baya nerelerdydn bir gittin kayboldun artık🥰
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Ayy gördüm çok duygulandım yaa iyi ki varsınız her birinizi çok seviyorum sizi çok özledim🥲😍 anlatım daha sonra inşaallah
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arayıp sorduğunuz için canımsınız🙏🏻 💞🌺yemek yapıyorum şimdi o yüzden yazamıyorum yemekten sonra yazarım inşaallah
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Çok şükür endişelenecek bir sorun yok ama…iyiyim aslanlar gibi geri döndüm 🦁 Askı da almadım kendim gittim😁