Kocamdaaakocammm Meri-Mel Oh miss iyi yapmışın 🦋 bende kahvaltı yapıyorum 2 haftadır kaynanam gildeydim küçük oğlum hastaydi diye dün gece eve geldim evin sartelleri atmış bütün dolabın buzu çözülmüş herseyin donu açılmış normal dolaptaki hersey küflenmiş eve bir girdim leş gibi kokuyordu gece 3 kadar onlarla ugrastim
Kocamdaaakocammm Gunes_12 16 yasindaki erkek kardeşim kız arkadaşıyla bi eve gidiyorlar ve resim vdio çekiyorlar çıplak bir şekilde kızın ailesi de bunları görüyor kızı yurt falan alıyor yaşı tutmadığı için 3 gündür yurtaydi dün gece çıkartmışlar kızın ailesi gelip isteyeceksiniz yüzük takicaksiniz diyorlar yaşları dolana kadar nişanlı kalsınlar @Meri-Mel
SiprayiL Gunes_12 sağol aşkım,geniz akıntısı nefes darlığı falan da yok sadece ateşi çıkmıştı bir anda,gittik boğazı şiş kızarık dedi 🤷🏻♀️ ciğerlerinde sorun yokmuş, antibiyotik ve ventolin hava kullanıyoruz bakalım. Soğanı deneyeyim gece 🤍
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Bizde diyoruz kızın ailesi namus meselesi diyorlar Kaç gündür kardeşimi her yerde ariyordular öldürmek için benim yanimdaydi kardeşim dün gece eve gitti
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Aynen öyle wallahi adam demiş hafta sonu gelin yüzük takin benim bütün ailem duymuş herkes videoları görmüş
ZeydsMom Gunes_12 orda şapamadim burda yazayim 28 yasim var ama yasimi gostermeyen citirlardanim bende . 🤣 Noluyo noluyo neler kacirmimm @Kocamdaaakocammm