Meri-Mel Gunes_12 Ayyy keşke isinlansammm size(tüm Kids kankalarim) şöyle sarılıp bol bol sohbet etsek ne güzel olur hele senin sohbet efsanedir diye düşünüyorum 😌😊☺️🥰
morkelebekk54 Gunes_12 ya usenmiyonuz bu kadar ozenip gorsel yapmaya😂 ben yemek yiyorum sonra halim malim kalmiuo 😂
Meri-Mel morkelebekk54 Alll benden de o kadar kahveyi zor yapıyorum bazen asla sunum perisi bana ugramiyor
Gunes_12 SiprayiL Ya kıyamam çok geçmiş olsun odasına küçük soğan kes içine karanfil kat nefesini açar genzini rahatlatır
Meri-Mel SiprayiL Çok geçmiş olsun canım dut kurusu çayı çok iyi geliyor enfeksiyon için verebiliyorsan dene diğerlerini yazmış zaten arkadaş 🥰
SiprayiL Gunes_12 sağol aşkım,geniz akıntısı nefes darlığı falan da yok sadece ateşi çıkmıştı bir anda,gittik boğazı şiş kızarık dedi 🤷🏻♀️ ciğerlerinde sorun yokmuş, antibiyotik ve ventolin hava kullanıyoruz bakalım. Soğanı deneyeyim gece 🤍
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Kanka Afieyt olsun ❤️ Alparslan yeni yeni iyileşiyor onunla uğraşıyorum Benim başıma zaten gelmeyen kalmıyor her bir olaylar bitmiyor asla
Kocamdaaakocammm Gunes_12 16 yasindaki erkek kardeşim kız arkadaşıyla bi eve gidiyorlar ve resim vdio çekiyorlar çıplak bir şekilde kızın ailesi de bunları görüyor kızı yurt falan alıyor yaşı tutmadığı için 3 gündür yurtaydi dün gece çıkartmışlar kızın ailesi gelip isteyeceksiniz yüzük takicaksiniz diyorlar yaşları dolana kadar nişanlı kalsınlar @Meri-Mel