Gunes_12 morkelebekk54 Evet tam olarak uyku gerilemesine girmis geçmiş olsun güneş uyudu işlerimi yapacagim şimdi 🤣
morkelebekk54 Gunes_12 cocuk bozuldu fesmen sana yazarken uyuttum simdi uyandi 😂😂😂😂 delirmessem iyi 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günooo bebeklerim.😍😃 @asaletsoydangelir @birbalannesi099 @Noname123 @Lazerlimunafik @etuerk @Bolmayonezlitavukdoner Atlasdunyam @Dedektifgadget @Usnac1995 @mematiii @laura_ @Lolik @Ladyinfrance @Tomris-Hatun @thebacim @fatihunal @nupel47 @NewMomm1
Cicektebenimcicekligunlerde @Gunes_12 Annesii diye bir kullanıcı vardı onu göremiyorum bu ara esmwr siyah uzun saclarinvardi kayıp aranıyor 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Sen bana konuştuklarının listesini at..😂 Sağlam kaç kişi kalmış bir bakayım 😂
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir @nupel47 @laura_ @Ladyinfrance oğullarım sağ olsunlar Sabah sabah dünden kalan cips ve ekmek kırıntısı yaptığı için evi temizlik ve süpürge ile güne başladım beni yormamak adina..😂 kahvaltı bu saate kadar kaldı çok güzel bir gün olacak kahvaltısi 😘😘🌺 @fatihunal @Dedektifgadget siz neler yapıyorsunuz?
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde ohhhh missss afiyet olsun canım benim Bnde kıza duş aldırdım oğlanlarla beraber uyusalar ne güzel olurdu bı kahve keyfi yapardım belki 🥲
Ladyinfrance Cicektebenimcicekligunlerde bende iyi değilim valla dünden belli ölü gibiydim kaynım öldü gurbetteyiz gidemedik
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Bı öğle uykusunu bıraktık. Oğullarımla arabacilik oynucaz.😂