Cicektebenimcicekligunlerde HurremSultannn O yarama hiç tuz basma. Evden çıkmadan önce silip süpürüyorum temiz bulayım diye.. Geliyorum yine dağıtıyorlar süpürge ayaklanıp kaçacak yakında..😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde çay içiyorum su bardağında sunumsuz alal ade..😃 Bende istiyorum 🤤
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Ay senle içilen çayın sohbeti ne hoş olurdu..🥺😃 Gel icek kekimi de bitirdiler.😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde püü size çucuklar niye teyzenizi beklemiyorsunuz 🤣 off o kadar güzel olurdu ki zabahlar olmasın 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir gece çocuklar uyuyunca uyumuyorum ben bana kalan tek vakit gibi geliyor o yüzden okeyim.😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde eşim yok dışarısı sarı bir renge bürünmüş çok korkuyorum baya yağmur yağıyor çok kötü şimşek çaktı felaket bir yıldırım düştü 🥴
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Aa size kıs erken gelmiş yakın oturan kimse yok dimi
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde yok kız kış gelmedi pencereleri açmama rağmen hâlâ sıcaktan bunalıyorum. Maalesef burada kimsem yok gariban gariban takılıyorum 🥹