Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi İnşallah gülüm yaa 🙏🙏 Yaaa kıyamam kuzuma iste bizde aynı şekilde olduk crp yüksek çıktı ama hala ateş devam ediyor bizde ara ara 2 hafta oldu neredeyse. Şuan nasil peki daha iyimi ilaçlar fayda ettimi
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Ateş 2 gün gidip geldi suan bişeyi yok gibi aman olmasında o 2 günde psikolojim bozuldu seni düşünemiyom bile ya 🥹
anabarbie orjinalhoptiri bende yapacaktım eşim soğan kokar dedi kokmazsa bana söyle knk yarın akşam yapım gundur bebeden yapamiyorum akşam uyuyunca sakın kafayla yapabilirim anca 😢
HurremSultannn Cicektebenimcicekligunlerde aşkım benim dün bende temizlik yapıyordum ama gör yani stresten panik atagim tuttu az daha bayılıyordum iki bebeyle büyük temizlik yaomak çok zor değil kahve yemek bile yiyemedim😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde HurremSultannn Benim de dün temizlik günümdu bugün çocukların sporu var onları gezdiricem.💃🏻💃🏻😃 Çit kırıldım birde bayil istersen ferihaa enerciiii.😃😃😃
HurremSultannn Cicektebenimcicekligunlerde valla görsen halimi acirdin😂 temizlik yapmayı çok seviyorum ben ama benimkiler yapma dan anlamıyor düşün dolabı boşalttım aticam yeni dolaba koyuyorum erzaklari o kadar işin içinde oğlum aldı irmiği o kadar hayır yapma dememe rağmen yere döktü birde serpti etrafa 🙃yerleri silicem sadece iki dk koltukta oturun diye diye kendimi yırttım yine de yerleri yaladilar Allah için ben bunlari ne yapayım😂😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde HurremSultannn O yarama hiç tuz basma. Evden çıkmadan önce silip süpürüyorum temiz bulayım diye.. Geliyorum yine dağıtıyorlar süpürge ayaklanıp kaçacak yakında..😂
Gunes_12 https://mutluresim.com/images/2024/08/29/zVRZbg.jpgv @Cicektebenimcicekligunlerde ana kopyala yapıştır ile oluyormuş galiba @mrsjale @asaletsoydangelir @Melike_ikra @pinkooo_02 @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tubasahra @Simsimy @anabarbie @Meri-Mel @Dedektifgadget @Lolik @fatihunal @Tomris-Hatun @lAmMelodi @LadyGaddar @Lazerlimunafik @Yelda35 @kahvepres @Usnac1995 @kanalize @kanalizereis @Ladyinfrance @Esoz1110 @ejdermeyvelilahmacun @sek_kahve @dayes @Deletedmom_1111 @HurremSultannn @Happybaby06 @Kocamdaaakocammm @SiprayiL @orjinalhoptiri @NewMomm1 @Tatlican @nescafebagimlisi 🩷🩷 @SiprayiL @morkelebekk54
Dedektifgadget Gunes_12 ne yapayim aşko camları içten silip dıştan yıkadım 😅 çamaşır bulaşık bebise yemek kendime yulaf ezmesi yaptım yedik . Öyle oturuyoruz şimdi bebeğim de yakamdan çekiştiriyor 🥰🥰
SiprayiL Gunes_12 döküntüler arttı ya, doktorumuza mesaj attık el ayak hastalığı gibi duruyor dedi, alerji de olabilir dedi. El ayak hastalığı ise 1 haftaya kadar kendiliğinden geçermiş bakalım