Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir 3 çocuk ve çarşı düşünemiyorum. Allah kolaylık versin.😃
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde yapma oğlum,dur oğlum, birak oğlum, yeter oğlum,gel oğlum,sinir etme beni oğlum,hayir oğlum,almiycam oğlum diye diye butun çarşı inledi sesimden 🤕😅
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir 2 oğlanla bende öyleyim.🙈 Neden hiç dur kızım lafı yok ya kizlar gerçektend uslu mu oluyor.🥺😃
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde beni en iyi sen anlarsın aşkım 🥲 Vala kizim şuan 7 aylık sesi yok ama oda yaramaz gibime geliyor bu abilerinden bulmasa iyi 😅
starwomen Cicektebenimcicekligunlerde Hayııııırrrrr 😁 Sus kızım, dur kızım, bir sürü olumsuz ekle başlayan kızım cümlelerim var benim 😁
Kocamdaaakocammm Selammmm canlarım nasılsıniz 🦋 kaynanam gildeyim küçük oğlum hasta onunla uğraşıyorum menemen falan yapıyoruz üstüne bir de telefonum bozuldu tamirdeydi daha 1 saat oldu Alali ancak geldim
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom uyudu aşkım annemler gelmişti yanına ziyarete özlemiş onları onlar gitti arkasından uyudu hemen 🤣
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi Yok askm yaa ara ara ateş dewm ediyor yarın gene hastaneye gdiicem bacakları agiriyor gece uykudan uyanıyor geçen götürdüm doktor romatizma olabilir dedi bakalim yarın ne diyicek
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Ayyy umarım kötü bişey çıkmaz ya 🥹 senle konustuğumuzun ertesi benimkide hastanelik oldu 38,5 oldu ateş koştuk gittik kanda enfeksiyon çıktı crp çok yüksekmiş ateşi düşürene kadar kaldık hastanede antibiyotik başladık antibiyotik bitince gidicez tekrar 🥲
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi İnşallah gülüm yaa 🙏🙏 Yaaa kıyamam kuzuma iste bizde aynı şekilde olduk crp yüksek çıktı ama hala ateş devam ediyor bizde ara ara 2 hafta oldu neredeyse. Şuan nasil peki daha iyimi ilaçlar fayda ettimi
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Ateş 2 gün gidip geldi suan bişeyi yok gibi aman olmasında o 2 günde psikolojim bozuldu seni düşünemiyom bile ya 🥹
anabarbie Hoptirililaylalaylaylilaylom bende yapacaktım eşim soğan kokar dedi kokmazsa bana söyle knk yarın akşam yapım gundur bebeden yapamiyorum akşam uyuyunca sakın kafayla yapabilirim anca 😢
HurremSultannn Cicektebenimcicekligunlerde aşkım benim dün bende temizlik yapıyordum ama gör yani stresten panik atagim tuttu az daha bayılıyordum iki bebeyle büyük temizlik yaomak çok zor değil kahve yemek bile yiyemedim😂😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde HurremSultannn Benim de dün temizlik günümdu bugün çocukların sporu var onları gezdiricem.💃🏻💃🏻😃 Çit kırıldım birde bayil istersen ferihaa enerciiii.😃😃😃