Usnac1995 Cicektebenimcicekligunlerde Ayy niye değişiyorsunuz şunları benim aklımda kalmıyor ya 😂😂😂 bu saatten sonrs asla unutmam bacım
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde vişneyi fazla sevmiyorum ama sanırım hiçbir şekilde yiyemicem 🥴
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Kompostosu güzel oluyor aslında.. Çikolatalı keke de fena yakışıyor.😃
Hoptirililaylalaylaylilaylom Pişmemiş, kıymasız biber dolması dolapta kaç gün durabilir kızlar @Gunes_12 @AnnaKurt @anabarbie @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde (etikete maveraki yazıyorum ya ahahha) @Meri-Mel @Tomris-Hatun @Simsimy
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Buzlukta mi alt yerlerde diyorsun demi 2 gün en fazla hiç bırakmadım kesin de şöyle demim,doldurup direk pişiriyorum pişmiş olsa 3 gün bile bişi olmaz da dolap iyi soğutur ise
Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom haha zamanla alisicaz.😃 Kıyma varsa 2 günden fazla bekletme canim
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde yok aşkım evimin bazi ihtiyaçları var ve çocuklara giyim bakıyorum bide pazar ve market alışverişi de bna kaldi bu hafta 🤕
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir 3 çocuk ve çarşı düşünemiyorum. Allah kolaylık versin.😃