Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde İnsAllah kuzum Rabbim yardımcısı olsun ailenin de cok üzücü bir olay sana da afiyetler şifalar olsun ☺️🍁
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Aa pardon balım. Vişneli kadın.😀 Deriz bizde..😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde vişneyi fazla sevmiyorum ama sanırım hiçbir şekilde yiyemicem 🥴
Tubasahra Cicektebenimcicekligunlerde maşallah maşallah kolay gelsınn, afiyet olsun kahveyi içeli çok oldu çiçeğim
Esoz1110 Cicektebenimcicekligunlerde Valla öyle ya kızım daha da hareketlendi parkı birbirine kattı resmen koşturuyor oradan oraya arı maya 😅
Usnac1995 Cicektebenimcicekligunlerde Ayy niye değişiyorsunuz şunları benim aklımda kalmıyor ya 😂😂😂 bu saatten sonrs asla unutmam bacım
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Kompostosu güzel oluyor aslında.. Çikolatalı keke de fena yakışıyor.😃
Hoptirililaylalaylaylilaylom Pişmemiş, kıymasız biber dolması dolapta kaç gün durabilir kızlar @Gunes_12 @AnnaKurt @anabarbie @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde (etikete maveraki yazıyorum ya ahahha) @Meri-Mel @Tomris-Hatun @Simsimy
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Buzlukta mi alt yerlerde diyorsun demi 2 gün en fazla hiç bırakmadım kesin de şöyle demim,doldurup direk pişiriyorum pişmiş olsa 3 gün bile bişi olmaz da dolap iyi soğutur ise
Cicektebenimcicekligunlerde @Hoptirililaylalaylaylilaylom haha zamanla alisicaz.😃 Kıyma varsa 2 günden fazla bekletme canim