Cicektebenimcicekligunlerde ZeydsMom Bakicam netten pişmiş muzlu şeyleri sevmiyorum ama farklıdır belki.😃
myferimah LadyGaddar ben durduk yere demedim biri dedi burda var mı bende var dedim seni ilgilendirmez ne yazacağım. SANANEE
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale uff ben gezerken hiç yorumluyorum.rabbim ilahi bir güç veriyor.😀 Bugün evdeydim hiç boş kalmadım ama sıkıldım
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi yok şuan gittiğimiz yok :) geçen çocuklarsız bi girmiştik 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Usnac1995 Aşko sana B12 alicam özel konuşmalarina bak biz eski tanışıgiz sadece nick değiştirdim geçen dedim ya maverakiyim diye.😀🤷🏻😃
Usnac1995 Cicektebenimcicekligunlerde Ayy niye değişiyorsunuz şunları benim aklımda kalmıyor ya 😂😂😂 bu saatten sonrs asla unutmam bacım
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Bugün salça yapacaktim yarına kaldı sağlık olsun eşim yorgun olunca akşam yemeğini hallettik şuan narin olayına bakıyordum 😏
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Kolay gelsin. Ben çok etkileniyorum uykusuz kalıyorum bakamıyorum öyle hassas konulara inşallah bir canı tarafından zarar verilmemiştir.🥺
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde İnsAllah kuzum Rabbim yardımcısı olsun ailenin de cok üzücü bir olay sana da afiyetler şifalar olsun ☺️🍁
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde regl oldum yani kız hasta oldum da derler ya 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Aa pardon balım. Vişneli kadın.😀 Deriz bizde..😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde vişneyi fazla sevmiyorum ama sanırım hiçbir şekilde yiyemicem 🥴
Tubasahra Cicektebenimcicekligunlerde maşallah maşallah kolay gelsınn, afiyet olsun kahveyi içeli çok oldu çiçeğim
Esoz1110 Cicektebenimcicekligunlerde Valla öyle ya kızım daha da hareketlendi parkı birbirine kattı resmen koşturuyor oradan oraya arı maya 😅